Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.biotifulbrands.com si au rolul sa specifice drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitorului) si ale cumparatorului (clientului, consumatorului).

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor.

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu, consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor.

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Plasarea comenzilor

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului / emailului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul agreeaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Procesarea comenzilor

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 12, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 1-2 lucratoare. In situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi. 

Livrare – confirmare

La momentul expedierii comenzii dumneavoastra, veti primi o confirmare electronica, din partea firmei de curierat Fan Courier, ce contine detalii privind firma de curierat si numarul coletului. In cazul in care nu se reuseste livrarea la adresa specificata sau nu ridicati coletul de la sediul Fan Courier, comanda este depozitata pe o perioada de 14 zile in cel mai apropiat sediu din zona dvs, de unde poate fi ridicat. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa contactati firma de curierat, Fan Courier, pentru urgentarea livrarii.

Modalitati de plata

Comenzile plasate pe platforma noastra pot fi achitate fie prin plata cu cardul, la momentul plasarii comenzii, fie prin plata ramburs, numerar la livrare. In cazul acestei variante, curierul va emite o chitanta la momentul eliberarii coletului. 

Preturile si validitatea ofertei

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.


Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Discount-uri (Reduceri)

Patforma noastra isi rezerva dreptul de a opera campanii personalizate de reduceri. Produsele aflate deja intr-o campanie de reducere nu pot fi reduse ulterior prin utilizarea unui cod de discount. 

Protectia datelor cu carcter personal

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

 
Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin mail biotifulatelier@gmail.com, sau la telefon 0754.575.198 sau puteti opera personal modificari din contul dvs de client. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul executarii comenzii. Prin lansarea comenzii cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.


Garantii si Reclamaţii

Este bine de ştiut că la noi aveţi aceleaşi garanţii ca într-un magazin fizic. Este în interesul nostru să abordăm toate reclamaţiile cât mai repede posibil, astfel încat sa nu vă faceţi griji că veţi aştepta o procesare mai mult decat este necesar (3-4 saptamani, termenul legal fiind de 30 de zile lucratoare).

Solicitare retur

In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati prin unul dintre mijloacele puse la dispozitie pentru departamentul de relatii cu clientii.
 
Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie ambalate in aceeasi cutie in care acestea au ajuns la dvs, impreuna cu o copie a facturii pe care ati primit-o in colet. Personalul nostru o sa va ajute sa chemati un livrator al firmei Fan Courier care va ridica coletul si va proceda la returnarea acestuia la sediun nostru. In cazul in care, in urma returului aveti de primit o suma de bani ca urmare a returnarii produselor platite, o sa va rugam sa atasati facturii trimise in colet datele dvs complete pentru a putea sa facem un transfer bancar.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, contactati departamentul de reclamatii prin Telefon: 0754.575.198 (numar cu tarif normal) sau pe email la adresele office@biotifulatelier.ro sau biotifulatelier@gmail.com.

Starea produselor

Va rugam sa luati in considerare ca produsele desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru intelegere.

Regulament promotii
Cu ocazia fiecarei campanii promotionale desfasurate pe platforma noastra, regulamentul acesteia va fi afisat in aceasta sectiune pentru a putea fi consultat in prealabil de catre toate persoanele participante la promotie.
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide