Livrare nationala

Ai plasat o comanda pe site-ul nostru? Accesand contul tau de client poti urmari statusul expedierii comenzii tale. Daca inca nu ai un astfel de cont, poti crea unul aici. Pentru ca identificarea si urmarirea comenzii sa fie facuta in mod corect, te rugam sa folosesti aceeasi adresa de email folosita pentru plasarea comenzii. 
 
Noi te tinem la curent!

Pe parcursul preluarii, procesarii si expedierii comenzii, noi te vom tine la curent cu statusul comenzii tale. Dupa expedierea comenzii, veti primi un e-mail cu un link de urmarire a comenzii. Nu ai primit e-mailul sau linkul de urmarire nu functioneaza? Te vom ruga sa verifici cu atentie si in folderul SPAM. Daca nu gasesti email-ul, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresele office@biotifulbrands.com si biotifulatelier@gmail.com

Taxe de expeditie
 
COMENZI LIVRATE IN ROMANIA

Pentru comenzile expediate in Romania sub 400 ron, taxa de transport va fi calculata automat de catre livratorul nostru FAN COURIER in cazul comenzilor cu plata ramburs, la livrare.
 
Pentru comenzile expediate in Romania sub 400 ron si achitate cu cardul pe site-ul nostru, taxa de transport se va aplica automat in cuantum de 20 ron. 
 
Pentru comenzile plasate pentru teritoriul Romaniei cu valoare de peste 400 ron, transportul este gratuit.
Termen de LIVRARE 
Pe parcursul anului, termenul mediu de livrare a comenzilor este 24 - 48 de ore in zilele lucratoare. Pe parcursul perioadelor de sarbatori, promotii sau reduceri, termenul de livrare poate creste in functie de volumul comenzilor. Mentionam ca orice intarziere in astfel de situatii poate fi cauzata inclusiv de companiile de livrare cu care lucram. 
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide