Sex Diet 2.0

SEX DIET

TANTRA & HEALTH

Obtine o viata intima sanatoasa, fertila si implinitoare.

2.0

Bine ai venit

Bine ai venit in Sex Diet 2.0 tantra & health edition, programul digital cu abordare holistica ce transforma modul in care traiesti si experimentezi placerea in viata ta sexuala, singura sau cu partenerul tau!

Image 1
Alaturi de mentori

Alaturi de mentorii nostri, este timpul sa intelegi sexul si intimitatea din mai multe perspective - cea psihologica, cea fizica, cea hormonală si cea carnala.

Image 2
Tabuuri si intrebari

Vom vorbi despre tabuuri, vom raspunde intrebarilor pe care te temi sa le adresezi, vom demonta mituri despre sex si interactiune sexuala atat din perspectiva masculina, cat si din perspectiva feminina si te vom ghida spre viata intima orgasmica pe care ti-o dorești.

Image 3

Cum arata o viata sexuala sanatoasa?

O viata sexuala sanatoasa inseamna un libido sanatos, curiozitate, placere, comunicare, deschidere si orgasme. Renunta la a-ti spune ca sexul nu este pentru tine, la a te multumi cu monotonie sau frustrare. Descopera ce inseamna placerea si cum se schimba viata ta in momentul in care o experimentezi.

Healthy Sexual Life

Ce vei
invata prin intermediul Sex Diet?

1.

Vei intelege ce iti place si de ce si vei invata cum sa te conectezi profund cu corpul tau.

2.

Aplicand sfaturile si informatiile aflate vei imbunatati relatia sexuala de cuplu cu partenerul tau actual sau partenerii viitori

3.

Vei intelege de ce iti puneai bariere si vei depasi inhibitiile pe care le ai in legatura cu o viata sexuala sanatoasa si plina de satisfactie

2.

Aplicand sfaturile si informatiile aflate vei imbunatati relatia sexuala de cuplu cu partenerul tau actual sau partenerii viitori

Ce vei obtine in urma programului?

 • Sanatate hormonala a cuplului. Imbunatatirea libidoului si a conexiunii cu partenerul
 • Un sentiment de siguranta deplina in sexualitatea ta ca femeie
 • Implinire erotica atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau
 • De ce am si de ce NU am chef
  sa fac sex
Healthy Sexual Life

Cui i se adreseaza programul?

Acest program este conceput inclusiv pentru cupluri. Iti recomandam sa il parcurgi alaturi de partenerul tau, discutand deschis informatiile pe care le aflati

Sexul nu e ceva ce facem,
ci ceva ce suntem

Rata infertilitatii si a nefericirii in cuplu crește alarmant.

Stiinta ne limiteaza adevarul despre latura noastra sexuala. Dezvoltarea spirituala prin filozofia Tantric Sex ne ofera raspunsurile necesare pentru a crea sau regenera o relatie implinitoare.

In 2024 nu mai putem lua ca reper pornografia sau experientele altora. Daca iti doresti sa treci la urmatorul nivel cu partenerul tau, integreaza o noua viziune despre viața amoroasa in cuplul vostru.

Sexul nu este o pozitie, o datorie sau o forma de descărcare. Sexul nu este parte din ce FACEM, ci parte din ce SUNTEM.

70%

din femei nu au orgasm in timpul actului sexual.

80%

din barbati nu se simt satisfacuti in cuplu.

Subiecte abordate

 • Stil de viata pentru viitoarele cupluri constiente, sanatate hormonala ( feminina / masculina) si implinire emotionala. Healthy people are sexual people!
 • Metoda naturala de contraceptie sigura 99,6 % pentru un corp feminin sanatos, plin de viata si placere!
 • Cand femeile vor dragoste, iar barbatii sex - cum iti regenerezi libidoul si relatia in calitate de femeie care este si mama, dar si sotie!
 • Continenta amoroasa si testosteronul - cum aceasta metoda sustine sanatatea si placerea masculina
 • Preludiu - cum sa traiesti o continua pregatire pentru actul intim
 • Ludiu - desfasurarea actului sexual pentru placerea ambilor parteneri
 • Postludiu - creeaza spatiul sacru de siguranta pentru tine si partenerul tau
 • Nevoile sexuale - de unde vin, cum le comunicam si cum le implinim Curiozitatea sexuala - magia experimentarii cu partenerul tau
 • Arta de a face dragoste
 • Viata sexuala implinitoare si fertilitatea - de ce sanatatea intima in relatia cu partenerul este esentiala pentru fertilitate
Healthy Sexual Life

Cunoaste mentorii

Healthy Sexual Life
Loredana Pulpan

Loredana Pulpan este Tantra Coach si specialist in Yoni Massage ce sustine cuplurile in cautare de eliberare și implinire atat intima, relationala, cat si emotionala și sexuala. Coach de intimitate si erotism sacru, Loredana iti va schimba perspectiva asupra sexualitatii si relatiilor atat cu tine insuti, cat si cu partenerul tau.

Healthy Sexual Life
Angelina Cozma

Angelina Cozma este wellpreneur, creatoarea conceptului de LifeStyle NONTOXIC Biotiful in Romania. Ca expert in nutritie stiintifica, energetica si sanatate hormonala, aceasta va aborda aspectele ce tin de intimitate precum libido-ul, orgasmul, placerea si continenta amoroasa dintr-o perspectiva noua.

Ce include programul?

 • Acces la cele 2 webinarii live educative
 • Participarea la sectiunea deschisa de Q&A
 • Acces la inregistrarea webinarelor live
 • Acces la materialul informativ & resursele oferite de mentori

Daca iti doresti descoperi si intelegi sexualitatea si sa experimentezi interactiunea intima la un alt nivel, rezerva unul dintre locurile disponibile.

Healthy Sexual Life

PRIMELE 100 DE PERSOANE BENEFICIAZA DE -15% DISCOUNT LA ACHIZITIONAREA PROGRAMULUI.

Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide