website

Despre noi

Despre noi

The beauty company that know exactly what type of beauty you are. A #nontoxicbeauty

Imi doresc femei fericite, sanatoase, informate si asumate in jurul meu, ce inteleg definitia evolutiei si faptul ca acest proces este despre educare, suport reciproc si blandete. Am ales sa fiu alaturi de cele mai nobile fiinte ale acestei planete si sa le ofer suportul personal prin prisma cultivarii unei relatii sanatoase cu propiul corp si ingrijirea lui. Biotiful Brands este mai mult decat un brand, o misiune, este mesajul pe care il trimitem catre toate femeile acestei lumi, merita nu doar sa fie frumoase, ci sa se si simta frumoase.

 

Aceasta este frumusetea nontoxica.

 

 

Angelina Cozma - fondator Biotiful Brands & Biotiful Atelier de frumusete

 

CINE SUNT FEMEILE BIOTIFUL? Femei de toate vârstele, cu pasiuni diferite, tipologii corporale diverse, cu părul scurt sau lung, blond sau brunet, ochi mici sau mari, doctori, avocați, profesori, artiști, mame, soții, surori, fiice, sportive, adepte ale relaxării, aventurii, noutăților.⁣

Femeile Biotiful sunt cele care își iubesc corpul și se simt bine în pielea lor și femei care acum învață să se accepte și să se înțeleagă așa cum sunt, care trec printr-o perioadă bună sau care trec printr-o perioadă proastă, femei care învață lucruri noi în fiecare zi și femei care abia acum încep să își acorde încredere și curaj!⁣

Toate aceste femei împărtășesc două lucruri - înțeleg importanța unei ingrijiri corecte și sunt pasionate de frumusețea nontoxica, singura care îți oferă beneficii fără a veni la pachet cu efecte negative asupra sanatatii tale pe termen scurt sau lung.⁣

 

CINE SUNTEM NOI?Echipa de experti ce a revolutionat domeniul frumusetii. Acum cativa ani, cand am deschis primul salon de frumusete nontoxica din Romania, Biotiful Atelier si am reusit sa gasim alaturi de femeile societatii noastre armonia intre frumusetea interioara si frumusetea exterioara, am simtit ca facem primul pas intr-un domeniu atat de nou pentru romance.

Suntem inspiratia femeilor ce-si doresc sa constientizeze cat de importante sunt in aceasta viata. Invitatia de a avea grija de ele altfel este cel mai puternic mesaj prin care dam valoare alegerilor inteligente. Indiferent de rolurile pe care le avem in viata, responsabilitatea fata de noi, femeile este esentiala pentru o familie sanatoasa.
 
Toata munca din spatele Biotiful Brands, o dedicam femeilor ce-si doresc sa descopere frumusetea ca o stare de bine si o forma de iubire de sine, deschise spre o educatie blanda si impreuna sa normalizam grija pentru propria persoană si o viață în armonie cu corpul și sufletul tău!

 

NOI CREDEMIn frumusetea feminina, un mix intre o minte treaza, un suflet bun si o infatisare atragatoare. Peste toate acestea, femeia cu adevarat frumoasa este doar aceea care, iubita fiind de sine, stie sa se faca placuta.
 
Skin care, body care, hair care sunt o forma de a-ti oferi iubire si grija de sine, produsele Biotiful Brands oferindu-ti o experienta de stare de bine, hranindu-ti corpul si oferindu-ti solutii pe termen lung. 

Ne dorim să educam, nu să tratăm! Faptul că majoritatea femeilor așteaptă întâi să aibă parte de o problemă pentru a putea să o trateze este o realitate foarte tristă. Atunci când femeile vor intelege ca, in cultura de apreciere și iubire de sine intra si grija pentru corpul și pielea ta, nu vor simți decât respect și admirație pentru mintea, corpul si sufletul lor in fiecare zi.

 

NOI ALEGEMTransparenta si stiinta, ca surse de comunicare si informare. Am ales sa ramanem in zona nontoxicitatii, pentru ca nu ne dorim sa depasim linia fine ce spre pseudostiinta si exagerare. Brand-urile din familia Biotiful Brands si partenerii internationali alaturi de care am creat o relatie bazata pe eficienta si incredere sunt selectati de catre echipa noastra de experti dupa criterii stricte si bine definite.

Printre aceste criterii se numara istoria brandului si vechimea in cercetarea si dezvoltarea produselor nontoxice, respectul pentru mediul inconjurator in procesul de productie (consumul de energie, apa si controlul emisiei de CO2) si utilizarea ambalajului reciclabil, utilizarea ingredientelor naturale, vegan friendly, formulele inovative, eficiente si sigure, respectarea conceptului kilometru zero (utilizarea ingredientelor locale), existenta testelor clinice si respectarea legistatiei UE privind reglementarea produselor cosmetice si desigur netestarea pe animale.

Aceste standarde sunt atinse de foarte putine branduri la nivel mondial, iar cele care le respecta sunt deja parte din portofoliul nostru si le reprezentam cu mandrie in Romania.

Pentru ingrijirea parului acasa am ales Secret Professionnel din Franta cu o istorie puternica in cercetare de peste 50 ani.

Cand vorbim de ingrijirea manichiurii si a pedichiurii, increderea noastra a fost oferita exclusiv catre brandul Fedua din Italia, prima companie europeana ce a dezvoltat un brand nontoxic dedicat manichiurii si pedichiurii.

In zona de ingrijire a tenului, am ales brandul francez Anne Semonin, o prezenta unica pe piata mondiala cu o experienta de peste 35 ani si o abordare holistica a problemelor si sanatatii tenului. Ne-am dorit o abordare nontoxica si atunci cand aducem in discutie ingrijirea cavitatii bucale, probabil una dintre cele mai importante si complexe sfere ale ingrijirii personale. Am ales brandul italian Radium, prima pasta de dinti nontoxica care ofera si rezultate.

Propria noastra gama de ingrijire corporala Biotiful Body este proiectul nostru de suflet si suntem onorati sa fie creata intr-un laborator din Italia, alaturi de experti si cercetatori respectati la nivel european. 

 Friendly all over! Ambalajele produselor noastre sunt realizate dintr-o specie de plastic reciclabil, care a primit o a doua șansă și o va primi și pe a treia, a patra and so on!

Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide