Livrare internationala

Ai plasat o comanda pe site-ul nostru? Accesand contul tau de client poti urmari statusul expedierii comenzii tale. Daca inca nu ai un astfel de cont, poti crea unul aici. Pentru ca identificarea si urmarirea comenzii sa fie facuta in mod corect, te rugam sa folosesti aceeasi adresa de email folosita pentru plasarea comenzii. 
 
Noi te tinem la curent

Pe parcursul preluarii, procesarii si expedierii comenzii, noi te vom tine la curent cu statusul comenzii tale. Dupa expedierea comenzii, veti primi un e-mail cu un link de urmarire a comenzii. Nu ai primit e-mailul sau linkul de urmarire nu functioneaza? Te vom ruga sa verifici cu atentie si in folderul SPAM. Daca nu gasesti email-ul, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa office@biotifulbrands.com

Taxe de expeditie
COMENZI LIVRATE IN EXTERIORUL ROMANIEI

Pentru comenzile plasate cu livrare internationala, este disponibila exclusiv plata cu cardul online. Costul de transport se va aplica automat in cuantum de 119 ron. In functie de greutatea coletului tau, aceasta valoare se va recalcula cu ajutorul motorului integrat de livrare internationala. 
 
Comenzile au un termen de livrare de de 24-48 de ore in cazul zilelor lucratoare pentru comenzile plasate cu livrare in Romania. Pentru comenzile cu livrare in afara Romaniei, termenul de livrare este de 48-72 de ore, in functie de zona in care trebuie sa fie livrata comanda. 
Livrarea internationala se face prin operatorul DHL EXPRESS prin livrare de tipul door to door. Taxele specifice de devamare si orice alte taxe specifice tarii in care se face livrarea urmeaza sa fie achitate de catre destinatar la momentul primirii comenzii.
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide