SKIN DIET CAP.II

It’s time to start your SKIN DIET CAP.II

Days
Hours
Minutes
Seconds
SKIN-DIET ~ ANTI-AGING (CAP. II)
250.00 RON

The only DIET you need to try!

SKIN-DIET este un masterclass alcatuit din 3 capitole de educatie de baza despre alimentatie si impactul acesteia asupra aspectului tenului si corpului nostru. Frumusete fara sanatate nu exista , acesta este principiul fundamental dupa care o femeie ar trebui sa se ghideze in 2021. Cel de-al doilea capitol al masterclass-ului vorbeste despre NUTRITIE, despre modul in care aceasta ne programeaza viata, ne influenteaza sanatatea si ne vindeca atunci cand este nevoie. Implicatia nutritiei in frumusete este una mai mult decat evidenta, plecand de la felul in care corpul si pielea ta arata, in care iti straluceste parul sau iti cresc unghiile, pana la modul in care tu te simti, mergi sau interactionezi cu cei din jurul tau. In ultimii 6 ani de conversatii cu femeile Biotiful, am intalnit probleme grave precum depresii, insomnii, afectiuni gastrice, afectiuni ale pielii, probleme de concentrare, diabet, fertilitate scazuta, migrene, lipsa de energie sau moral, imbatranire prematura, aparitia ridurilor la varste fragede, cadere masiva a parului si multe altele care, la urma s-au dovedit a fi exclusiv o consecinta negativa a unei alimentatii proaste!

In ultimii 6 ani de conversatii cu femeile Biotiful, am intalnit probleme grave precum depresii, insomnii, afectiuni gastrice, afectiuni ale pielii, probleme de concentrare, diabet, fertilitate scazuta, migrene, lipsa de energie sau moral, imbatranire prematura, aparitia ridurilor la varste fragede, cadere masiva a parului si multe altele care, la urma s-au dovedit a fi exclusiv o consecinta negativa a unei alimentatii proaste!

Asa cum ti-am spus si pana acum, femeile #BIOTIFUL sunt sanatoase, frumoase, ingrijite si informate! Este timpul ca si tu sa te alaturi noua!

Welcome to SKIN DIET!

Este timpul sa facem primul pas spre o igiena alimentara corecta!

Dupa cum stii, acesta se va desfasura pe data de 19 august, la ora 18, live pe platforma Biotiful Brands. Dupa ce te-ai inscris in programul nostru, urmeaza sa primesti un email din partea echipei Biotiful! Acesta te va indruma cu privire la datele tale de autentificare in platforma!

In ziua webinarului, te sfatuim sa iti accesezi contul de client cu ajutorul datelor furnizate de catre noi si sa te pregatesti cu 5-10 minute inainte de ora 18 pentru a nu rata inceputul. Pe parcursul webinarului, il vei putea urmari live. Pregateste-te pentru o aventura! Acesta va dura in jur de 3,4 ore! La finalul sau, acesta va ramane inregistrat doar pentru tine si ceilalti participanti timp de 90 de zile.

La finalul webinarului, vei putea descarca materialul informativ pe baza caruia am tinut webinarul din pagina de vizualizare a evenimentului! Pe baza lui poti continua sa aplici toate lucrurile pe care le-am invatat impreuna!

Atat. Simplu si usor, nu-i asa?! Let's start your SKIN DIET.

Ce curpinde programul?

  • Grasimi
  • Proteine
  • Fibre
  • Carbohidrati
  • Vitaminele si mineralele - factori esentiali pentru un corp frumos si sanatos si o minte puternica
  • Suplimentele esentiale pentru o viata sanatoasa si frumoasa, in functie de scopul pe care iti doresti sa il atingi
  • Intermittent fasting - cea mai buna solutie pentru a-ti curata corpul din interior
  • Nutritionist & dietetician - de cine ai nevoie si de ce TU iti vei deveni cel mai bun sfatuitor
  • Mituri si greseli in alimentatie si slabit
  • Ceaiuri de slabit Laxative Cure de detoxifiere Fiecare participant va avea acces la WEBINARUL LIVE organizat in data de 2 octombrie si va primi materialul informativ construit de mine si de Andu, cuprinzand peste 150 de pagini de informatie valoroasa structurata si explicata simplu, recomandari de suplimente, produse si producatori romani si internationali si sfaturi de baza pentru investigatii medicale ulterioare.
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide