website

NONTOXIC PARENTING

#nontoxic parenting

Primul material informational dedicat exclusiv ingrijirii si cresterii nontoxice a copiilor.
Ti-am pregatit 5 ore de material video si 100 de pagini de informatie care te vor ajuta sa faci primul pas spre #nontoxic parenting alaturi de mine!

Cine sunt eu?

Numele meu este Angelina, sunt antreprenor, creatorul conceptului de frumusete nontoxica BIOTIFUL in Romania, pasionata de tot ce inseamna frumusete, sanatate si viata curata. Mai presus de tot si toate... sunt mama lui Mark.

Ce inseamna #nontoxic parenting?

In ultimii ani, conceptul de parenting si discutiile pe acest subiect s-au inmultit considerabil. Am simtit intotdeauna ca este si de datoria mea sa contribui la aceasta miscare. De peste 5 ani cresc un copil #biotiful intr-o maniera nontoxica. Grija pentru copiii nostri si sanatatea lor nu ar trebui sa se opreasca la ceea ce mancam - nontoxic parenting este despre construirea unui mediu de viata si punerea in aplicare a unor practici inteligente care sa ne protejeze copiii si sa ne ajute sa ii crestem frumos, sanatos, usor si cu dragoste!

Ce iti promite programul?

Am construit 100 de pagini de informatie structurata pe cele mai importante subiecte legate de sarcina, maternitate si cresterea unui copil.

 • Suplimentarea in sarcina? Cum si cand ar trebui sa apelam la ea.
 • Lista celor mai importante lucruri si produse de ingrijire pe care sa le eviti in perioada sarcinii
 • Rutina de ingrijire minimalista a bebelusului - ce NU ar trebui sa faci
 • Alternative nontoxice pentru procedurile tale de beauty preferate
 • Tatii, la fel de parinti precum mamele
 • Impactul medicamentelor anti-termice asupra organelor interne
 • FEBRA, cea mai mare temere a mamicilor
 • Cum arata o farfurie echilibrata pentru copii
 • Alimentatia si digestia - greseli ale parintilor care afecteaza sanatatea celor mici
 • Zaharul - ascuns cu succes in cereale
 • Maternitatea si viata profesionala
250 RON - Cumpara programul
Ce primesti?

Ca parte din conferinta dedicata mamicilor Mom's Weekend, am sustinut o prezentare de peste 5 ore dedicata cresterii sanatoase si inteligente a copiilor nostri!

Am raspuns intrebarilor si am dezbatut subiecte controversate, am oferit solutii si am dat exemple din propria mea experienta de mama si femeie pasionata sa testeze si sa experimenteze.

La cererea voastra, a mamelor care isi doresc sa afle si sa faca mai mult, am transformat aceasta prezentare intr-un material independent, disponibil acum pentru o perioada limitata de timp.

Cumpararea acestui curs iti ofera acces la materialul video de 5 ore si la e-book-ul informational de 100 de pagini.

Stiu ca vei gasi acolo toate informatiile esentiale pentru a te simti stapana pe tine si mandra de alegerile pe care le faci atunci cand vine vorba despre copilul tau.

250 RON - Cumpara programul
De ce #nontoxic parenting?

Mamele sunt cele care nasc lumea. Prin intermediul copiilor nostri, crestem si modelam viitorul. In secolul stiintei, in care avem acces la toate resursele si informatiile documentate si testate, alegerile noastre naturale ar trebui sa fie unele inteligente, bazate pe studii, cercetare si experienta. Nontoxic parenting inseamna renuntarea la solutiile temporare pe care le-am preferat pana acum si aplicarea asupra alternativelor simple, curate, inteligente.

Modul in care ne traim viata zi de zi influenteaza modul in care cresc copiii nostri. De ce ai vrea ca ei sa creasca in orice alt mod decat #nontoxic?

Sunt aici sa iti demonstrez ca tranzitia este una simpla! Vino sa facem primul pas impreuna!

Da o mana de ajutor!

De aceasta data, un lucru bun facut pentru tine si familia ta se transforma intr-o mana de ajutor data celor care au cea mai mare nevoie. Acest material a fost facut public si pus in vanzare cu scopul de a sustine proiectul Asociatiei Inima Copiilor de construire a sectiei de pediatrie din cadrul Spitalului Marie Curie sub conducerea doctorului Catalin Carstoveanu. Incasarile realizate prin cumpararea acestui produs vor fi donate in procentul maxim permis de legislatia in vigoare catre Asociatia Inima Copiilor pentru sustinerea proiectului.

Dovezile donatiilor vor fi incarcate trimestrial si vor fi disponibile spre descarcare aici.

Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide