E-book

Iti multumesc ca esti aici si ca iti doresti sa te informezi, sa te dezvolti si sa ai mai multa grija de tine! Usor, usor, faci cunostinta cu un stil de viata #biotiful, iar asa ma face sa am inima cat un soare!

De cativa ani, subiectul ingrijirii corporale si faciale ma fascineaza si multa vreme nu am inteles de ce intalneam atat de multe femei nemultumite de aspectul pielii lor, al corpului, cu rutine de ingrijire gresite sau lipsite de eficienta - anul acesta am realizat de ce exista in continuare atat de multa confuzie in randul femeilor in acest domeniu - nimeni nu ne explica nimic pana la capat iar noi, femeile, nu ne facem timp sa ne informam!

Desi informatiile exista imprastiate prin zeci de surse (crede-ma, mi-a fost greu sa le strang), coroborarea acestora este un proces anevoios pentru care nu avem intotdeauna timp. Tocmai pentru ca stiu ca nici tu nu ai TIMP, am decis sa imi fac eu timp pentru amandoua!

Am pregatit pentru tine un ghid cu (aproape) toate descoperirile mele si sfaturile esentiale si functionale atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii corpului si tenului bazata pe stiinta. Simt ca traim intr-un labirint de mituri, produse si povestiri si ca singura metoda prin care putem sa il parasim este informarea!

Sper din suflet sa iti deschida ochii si sa te ajute sa iti intelegi mai bine corpul si sanatatea! La fel ca intotdeauna, te sfatuiesc sa citesti studiile pe care ti le-am pus la dispozitie in finalul materialului, sa te informezi si sa iei propriile decizii constiente!

Inscrie-te chiar acum pentru a putea sa beneficiezi in mod GRATUIT de acest ghid. Abia astept sa aud parerile tale! Te imbratisez cu drag,


E-book

* indicates required
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide