website

TOTUL DESPRE SANATATEA DENTARA

MASTERCLASS "TOTUL DESPRE SANATATEA DENTARA"

Romania este tara din Europa care consuma cea mai putina pasta de dinti. Peste 50% dintre adulti nu se spala pe dinti zilnic. Unul din 5 copii are cel putin o carie netratata si 2 din 5 se confrunta cu cel putin o problema asociata cu sanatatea dentara precara precum demineralizarea, degradarea dentara sau afectiuni gingivale. In cazul adultilor, majoritatea afectiunilor netratate se traduc prin dureri puternice, parodontoxe, pierderi dentare sau alte asemenea afectiuni.

Subiectul igienei orale este unul des ignorat in Romania. Putina lume stie insa ca sanatatea orala, cea gingivala, dentara, bucala, a maxilarului si o masticatie corecta influenteaza de la modul in care stam in picioare, pasim, cat de bine ne odihnim, durerile de cap, digestia, starea noastra generala de spirit si de sanatate. In realitate, problemele dentare sunt un aspect modern al societatii.

Studiile ce au analizat dentitia stramosilor nostri a constatat faptul ca marea majoritate a acestora nu se confrunta cu probleme dentare, danturi strambe sau pierderi de dinti. In acest MASTERCLASS vei afla care sunt factorii care ne influenteaza in sens negativ sanatatea dentara si cum sa prevenim aparitia problemelor prin ingrijire corecta, alimentatie potrivita si inteligent aleasa, obiceiuri gratuite si eficiente si o relatie cu un stomatolog pasionat de inovatie.

Plecand de la ce este medicina stomatologica holistica, la epidemia de aparate dentare, la utilizarea in masa si deseori abuziva si incorecta a periutei de dinti electrice si pana la cum sa iti traiesti viata si schimbi obiceiurile ca sa NU ajungi in cabinetul medicului stomatolog, vom aborda toate aceste subiecte in WEBINARUL LIVE alaturi de medicul stomatolog Traian Daniel Iordachescu pe data de 3 iulie.

Inscrie-te la WEBINAR

Dr. Traian Iordachescu este primul medic stomatolog din Romania care promoveaza conceptul de stomatologie holistica si preventie. Folosind metode stomatologice clasice reinterpretate, metode fitoterapeutice si informarea activa, acesta transforma zi de zi modul in care oamenii isi ingrijesc dintii pentru a evita aparitia problemelor ortodontice.

Misiunea sa este aceea de a ajuta noile generatii sa evite suferinta dentara a celor anterioare.

Dupa finalizarea webinarului, inregistrarea acestuia va fi disponibila timp de 90 de zile in contul tau de client pe biotifulbrands.com

Ce subiecte vom aborda in MASTERCLASS:

  • Igiena orala asa cum nu ti-ai imaginat-o niciodata - ce inseamna o igiena orala corecta pentru adulti si copii
  • Periuta clasica versus periuta electrica si 7 aspecte de care sa tii cont atunci cand iti alegi periuta de dinti
  • Cum prevenim si tratam HOLISTIC si posturologic problemele ortodontice
  • Parodontoza - boala secolului. Cum o prevenim si tratam
  • Pasta de dinti, apa de gura si ata dentara din supermarket. De ce sa le inlocuiesti si cu ce? Ai cu adevarat nevoie de toate?
  • Preventia precoce a cariei la copii. Armurile dentare un concept revolutionar
  • Mitul rejectiei implanturilor dentare
  • Tratamentul fitoterapic care trateaza parodontoza, cicatrizeaza si combate inflamatiile cavitatii orale ale adultilor si copiilor - BioProp
  • Sanatatea dentara ca mod de viata. Cum sa traiesti pentru a avea o dantura sanatoasa

DESCOPERA SPEAKERII

ANGELINA COZMA

Expert in Nutritie Stiintifica certificat la Stanford University

Daniel Traian Iordachescu

Medic stomatolog si promotor al conceptului de stomatologie holistica

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Inscrie-te la WEBINAR
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide